KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf, daarmee bent u van kwaliteit verzekerd!

 

Plus Isolatie is een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf voor spouwmuurisolatie. Het bewijs van vakbekwaamheid en kwaliteit is het KOMO-procescertificaat. Wij als KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf werken volgens de uitvoeringsrichtlijnen van het IKOB-BKB. Tijdens isolatie werkzaamheden worden wij hierop ook steekproefsgewijs gecontroleerd door onafhankelijke externe inspecteurs van het IKOB-BKB.

 

10 jaar garantie

Het na-isoleren van uw woning door ons als KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf betekend voor u, dat u altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig product dat op de juiste manier is aangebracht. Op al onze producten ontvangt u een KOMO garantie van 10 jaar.

 

Certificering spouwmuurisolatie Knauf Supafil

Deze certificering gaat over het isolatieproduct 'Minerale wol of witte wol'. Dit product bestaat uit gegranuleerde wol en is bestemd voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren met als doel om de warmteweerstand van de gevelconstructie aanmerkelijk te doen verhogen. De isolatie wordt aangebracht door middel van een inblaastechniek via tijdelijk aangebrachte vulopeningen. Deze techniek is zowel toepasbaar bij bestaande bouw als bij nieuwbouw. De inblaaswol is samengesteld uit vlokken, met een onregelmatige vorm, die worden verkregen door het mechanisch bewerken van glaswol, en het toevoegen van een waterafstotend middel. Als grondstof voor de vlokken wordt een glaswol zonder bindmiddel (zogenaamde 'virgin wool') toegepast. Vanwege het ontbreken van het bindmiddel is de wol wit van kleur.

 

IKOB BKB

IKOB-BKB zorgt voor zekerheid bij het bouwen en beheren van woningen en gebouwen. IKOB-BKB voorziet daarin met een compleet dienstverleningspakket voor uw kwaliteitsborging en kwaliteitsbeheersing. Op basis van 50 jaar ervaring verzorgt het IKOB BKB het attesteren en certificeren van producten, processen en systemen, het ontwikkelen en bewaken van eigen erkenningsregeling, bouwkundige inspecties op locatie en laboratoriumonderzoek.

 

 

Onze voordelen!

  • 10 jaar garantie!
  • Ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Bel me terug

Graag uw naam en telefoonnummer

skg ikob

venin-logo-nieuw-e1408453721219-300x159

isolatie facebookisolatie twitter

 

 

SPOUWMUURISOLATIE

Meer informatie

VLOERISOLATIE

Meer informatie

DAKISOLATIE

Meer informatie